Janette Sybrandy
|
Schrijver | Spreker | Coach
Janette Sybrandy
|
Schrijver | Spreker | Coach

PowerVrouw TEST – Score 15 tot 32

Jij kunt uitgroeien tot een heuse PowerVrouw. Je zult allereerst moeten beginnen om de PowerVrouw in jezelf te erkennen en tot leven te brengen zodat je in staat bent om volledig in je eigen kracht te staan en zelfbewust je eigen weg en richting te kiezen. Je hebt jezelf, de wereld en de mensen om je heen veel méér te bieden dan je tot nu toe hebt laten zien. Inzicht krijgen in je eigen PowerVrouw, aan je eigen roer gaan staan, doelen stellen en keuzes maken zullen je daarbij helpen. Jij bent uniek en je hebt tenslotte maar één leven, jij bepaalt, jij hebt alle keuzemogelijkheden van de wereld.

Wil je hier hulp bij, mail of DM me gerust! Ik help je er graag bij. Als start zou het lezen van mijn boek ‘Hoe word ik een PowerVrouw’ je wellicht kunnen inspireren. Bekijk hier meer informatie over het boek “Hoe word ik een powervrouw”.